2

Składniki

Tost w dużą ilością białka

Fenomenalne i chrupiące tosty w takim wydaniu możemy jeść każdego dnia na śniadanie, obiad i kolację 😋 Wy też się skusicie? 😍
Przygotowanie: 15 min.
Pieczenie: 10 min.
Czas całkowity: 25 min.
2

Składniki

Sposób przygotowania

  • Wymieszaj w misce białko z solą, pieprzem oraz oregano.
  • Następnie zanurz kromki chleba w białku jajka na kilka sekund i upewnij się, że są dobrze nasączone.
  • Połóż kromki chleba na patelni do grillowania i smaż na złoty kolor.
  • Gdy mają już typowe paski do grillowania, zacznij składać kanapkę, pozostając na patelni.
  • Wlej dwie łyżki przecieru pomidorowego na kromkę, przykryj serem, dodaj pierś indyka, pomidor, sałatę i na koniec drugą kromkę chleba.
  • Dociśnij ręką i pozostaw na kilka sekund, aż ser się rozpuści.
  • W tym momencie kanapka jest gotowa, życzymy smacznego! 🙂

Wartości odżywcze (na porcję)

Kalorie: 121.1kcalWęglowodany: 15.4gBiałko: 9.5gTłuszcze: 2.3gBłonnik: 1.6g
Próbowałeś/aś już?Oceń ten przepis!
close

Brak produktów w koszyku.