Przepis od: @blondie_pistachio
7

Składniki

Szpinakowo – bananowe babeczki

Czy szpinak i banan mogą stworzyć udany związek kulinarny? Jak się okazuje, jak najbardziej tak ❤️ I do tego w jakim stylu 😍
Przygotowanie: 15 minutes
Pieczenie: 30 minutes
Czas całkowity: 45 minutes
7

Składniki

Sposób przygotowania

  • Wszystkie składniki oprócz mąki kokosowej zblendować na gładką masę.
  • Następnie dodać mąkę kokosową i dokładnie wymieszać z masą.
  • Następnie odstawić na 5 minut.
  • Do foremek wyłożyć 1/2 masy, na wierzch wyłożyć po pół łyżeczki frużeliny i przykryć resztą masy.
  • Piec 30 minut w rozgrzanym piekarniku do 170 stopni Celsjusza, po czym wystudzić.
  • Na wierzchu wylądował u mnie budyń malinowy i perełki cukrowe dla ozdoby.
  • Smacznego!

Wartości odżywcze (na porcję)

Kalorie: 113.2kcalWęglowodany: 16.5gBiałko: 4.2gTłuszcze: 4.6gBłonnik: 2.4g
Próbowałeś/aś już?Oceń ten przepis!
close

No products in the cart.