Przepis od: @kuchniablond
1

Składniki

Różowa Beza Pavlova

Prawdziwa piękność w świecie wypieków, beza pavlova, została stworzona przez niezwykle utalentowaną @kuchniablond 😘🥰😍. Ta lekka i puszysta beza, połączona ze śmietankowym kremem i owocami, to idealny deser na każdą okazję
Przygotowanie: 20 minutes
Gotowanie: 2 hours
1

Składniki

Sposób przygotowania

  • Ubijam białka, stopniowo dodaję cukier
  • Dodaję skrobię i barwnik, mieszam
  • Formuję bezę i suszę w piekarniku (około 2h, 100 stopni Celsjusza)
  • Dekoruję konfiturą malinową i kremem
  • Smacznego!

Wartości odżywcze (na porcję)

Kalorie: 3500kcalWęglowodany: 708.5gBiałko: 66gTłuszcze: 263.2gBłonnik: 21.7g
Próbowałeś/aś już?Oceń ten przepis!
close

No products in the cart.