Składniki
- 125 g puree z dyni
- 75 g skyr naturalny
- 60 g fasola biała przepłukać
- 50 g płynne białko jaj
- 10 g odżywka białkowa o smaku PB
- 10 g masło orzechowe odtłuszczone
- 5 g mąka ryżowa
- 1/2 łyżeczki proszek do pieczenia
- aromat o smaku PB
Proteinowe dyniowo-orzechowe ciastka
Te mega smaczne ciasteczka zawrócą w głowie nawet największemu niejadkowi ❤️ Po prostu palce lizać 😍
Składniki
- 125 g puree z dyni
- 75 g skyr naturalny
- 60 g fasola biała przepłukać
- 50 g płynne białko jaj
- 10 g odżywka białkowa o smaku PB
- 10 g masło orzechowe odtłuszczone
- 5 g mąka ryżowa
- 1/2 łyżeczki proszek do pieczenia
- aromat o smaku PB
Sposób przygotowania
- Wykonanie tych ciasteczek jest banalnie proste – wystarczy wrzucić wszystko do naczynia i dokładnie zblendować.
- Następnie przelać do silikonowych foremek i włożyć do nagrzanego piekarnika do 180 stopni Celsjusza na 30 minut.
- Smacznego!
Wartości odżywcze
Kalorie: 40.8kcalWęglowodany: 4.5gBiałko: 4.1gTłuszcze: 0.9gBłonnik: 1g
Próbowałeś/aś już?Oceń ten przepis!