Przepis od: @misia.sniegocka
2

Składniki

Karpatka w wersji gofrowej

@misia.sniegocka przedstawia oryginalny przepis łączący dwa ulubione desery: karpatkę i gofry. Dzięki temu połączeniu możemy cieszyć się wyjątkowym smakiem klasycznej karpatki w nowej, chrupiącej formie. Idealne na śniadanie lub jako deser, te gofry zaskoczą Cię swoim smakiem i oryginalnością.
Przygotowanie: 15 min.
Gotowanie: 8 min.
2

Składniki

Sposób przygotowania

  • Białko ubij
  • Dodaj resztę składników, po czym zmiksuj
  • Na koniec piec w gofrownicy przez około 8 minut
  • Z przepisu wychodzą dwa duże gofry
  • Po upieczeniu, przełóż je kremem
  • Resztę kremu nałóż na górę, przekrój i udekoruj dodatkami
  • Smacznego!

Wartości odżywcze (na porcję)

Kalorie: 454kcalWęglowodany: 103.2gBiałko: 4gTłuszcze: 2.4gBłonnik: 0.9g
Próbowałeś/aś już?Oceń ten przepis!
close

Brak produktów w koszyku.