Sk艂adniki
Sk艂adniki:
- 80 g p艂ynne bia艂ko jaj
- 1 艂y偶eczka kakao
- 50 g banan
- 20 g m膮ka gryczana
- 10 g od偶ywka bia艂kowa czekoladowa
- 1/2 艂y偶eczki proszek do pieczenia
- 80 g pudding czekoladowy
- erytrytol (zamiennie aromat o smaku mlecznej czekolady)
Czekoladowa babeczka z mikrofal贸wki
Przepyszna babeczka w mega czekoladowym wydaniu skradnie serce nawet najwi臋kszego niejadka 馃グ馃崼 艢linka cieknie od samego patrzenia 馃憤
Sk艂adniki
Sk艂adniki:
- 80 g p艂ynne bia艂ko jaj
- 1 艂y偶eczka kakao
- 50 g banan
- 20 g m膮ka gryczana
- 10 g od偶ywka bia艂kowa czekoladowa
- 1/2 艂y偶eczki proszek do pieczenia
- 80 g pudding czekoladowy
- erytrytol (zamiennie aromat o smaku mlecznej czekolady)
Spos贸b przygotowania
- Ubi膰 bia艂ka jaj.
- Nast臋pnie po艂膮czy膰 wszystkie sk艂adniki poza puddingiem i dok艂adnie zmiksowa膰.
- Wla膰 po艂ow臋 powsta艂ej mieszanki do miseczki.
- Na艂o偶y膰 pudding i zala膰 drug膮 cz臋艣ci膮 ciasta.
- Wstawi膰 do mikrofal贸wki na 5 minut.
- Smacznego!
Warto艣ci od偶ywcze (na porcj臋)
Kalorie: 710.7kcalW臋glowodany: 117.4gBia艂ko: 20.3gT艂uszcze: 19.5gB艂onnik: 5.4g
Pr贸bowa艂e艣/a艣 ju偶?Oce艅 ten przepis!