2

Składniki

Biszkoptowe babeczki z brzoskwinią

Przepyszne biszkoptowe babeczki w połączeniu z soczystymi owocami tworzą idealną kombinację smakową ❤️ Moglibyśmy jeść je na okrągło 😍
Przygotowanie: 20 min.
Pieczenie: 20 min.
Czas całkowity: 40 min.
2

Składniki

Sposób przygotowania

  • Białka jaj ubijamy na sztywną pianę wraz z erytrytolem.
  • Dodajemy mąkę, żółtko, cynamon i proszek do pieczenia.
  • Masę przelewamy do kokilki.
  • Na wierzch układamy brzoskwinię.
  • Pieczemy ok. 20 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.
  • Polecam polać syropem klonowym/miodem 🥰

Wartości odżywcze (na porcję)

Kalorie: 166.5kcalWęglowodany: 18.9gBiałko: 16gTłuszcze: 3.4gBłonnik: 1.2g
Próbowałeś/aś już?Oceń ten przepis!
close

Brak produktów w koszyku.