4

Składniki

Batoniki owisiano-proteinowe

Przepyszne batoniki domowej roboty w wydaniu fit już na Was czekają 🥰 Smakują i prezentują się genialnie 😘
Przygotowanie: 20 minutes
Pieczenie: 30 minutes
Czas całkowity: 50 minutes
4

Składniki

Sposób przygotowania

  • Wszystkie składniki przekładamy do miski i mieszamy do połączenia się składników.
  • Formę wykładamy papierem do pieczenia, masę ugniatamy dość mocno w formie.
  • Pieczemy w temperaturze 180 stopni Celsjusza przez 30 minut.
  • Po ostudzeniu kroimy na 4 duże batoniki.
  • Takie batoniki to doskonała przekąska przed treningiem lub propozycja na II śniadania w szkole lub pracy.
  • Smacznego!

Wartości odżywcze (na porcję)

Kalorie: 182.3kcalWęglowodany: 19.9gBiałko: 13.5gTłuszcze: 5.7gBłonnik: 3.4g
Próbowałeś/aś już?Oceń ten przepis!
close

No products in the cart.